FRUITZUURPEELINGS

Het assortiment Mediderma peels is onwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers onder leiding van Dr. Serrano uit Valencia en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder langdurig herstelproces.

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een kuur van peelings te ondergaan.

De Mediderma peelings zijn peelings die de diepere huidlagen bereiken.

Peelings worden beschouwd als een versnelde vorm van exfoliatie, verkregen door stimulatie van de huid. De diepte van de actie van de peeling maakt het mogelijk om de huid te revitaliseren enop te frissen. Een professionele peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder, steviger te maken en eventueel aanwezige pigmentvlekken te verzachten.

Doet een fruitzuur/chemische peeling pijn?

Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de werkstoffen in de peeling. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met prikkelingen.

Voor wie is een fruitzuur of chemische peeling een aanrader?

Dit kan in principe bij iedereen worden toegepast. De meest voorkomende indicaties om te starten met huidverbetering zijn acné, rimpels, vale teint, huidveroudering,verwijde poriën, pigmentvlekken, zonbeschadiging, littekens, rimpelvulling,…

Voor een optimaal resultaat is het aanbevolen de peelings in kuurvorm te volgen in combinatie met de aangepaste producten. Aangezien het hier om huidverbetering gaat, is het aan te raden dit protocol te volgen.

Schoonheidsinstituut Elke
Mandelac Peel (onzuiverheden/pigmentvlekken) 60′ 91€
Argipeel (rehydratatie/chronologische anti-age) 60′ 91€
Azelac Peel (rosacea) 60′ 91€
Lactipeel (lifting peel)     60′ 91€
Yellow Peel (retinol) 60′ 91€
Addetief +10€
Voor een betere opname raden we de fruitzuurpeelings aan in combinatie met LED: kostprijs behandeling + 25€ LED (voordeel klant: 10€)