SPECIEFIEKE BEHANDELINGEN

AQUARENEW

DE PERFECTE OPLOSSING VOOR UW HUID

Algemeen geldt dat een goede verzorging van de huid gepaard gaat met het regelmatig verwijderen van dode huidcellen. Dit kan elke persoon zelf met een peeling of scrub, maar exfoliatie wordt ook aangeraden om specifieke huidcondities aan te pakken. Uiteraard spreken we dan over een vakkundige behandeling die door een specialist(e) wordt uitgevoerd met een professionele techniek zoals Aquarenew.

DE VOORDELEN ZIJN GROOT, DE RESULTATEN FANTASTISCH!

  1. Onzuivere huid
  2. Vale huid
  3. Anti-ageing
  4. Zwarte punten
  5. Deshydratatie
  6. Pigmentvlekken
  7. Lijntjes en rimpels
  8. Verstopte poriën
  9. Zonbeschadigde huid

Wat is hydrabrasie?

Hydrabrasie is de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling.

De procedure is snel en eenvoudig. De meeste klanten genieten van de behandeling omdat de huid tegelijkertijd kalmeert, verkoelt, verzacht en glad gemaakt wordt. De Aquarenew Hydrabrasie techniek is hygiënisch, pijnloos, niet-invasief en veilig en wordt op maat van de speciale noden van de huid toegepast.1

1. Om het beste resultaat te bekomen, start je eerst met de ‘droge’ diamond dermabrasie. Die verwijdert de opeenstapeling van de dode huidcellen op het huidoppervlak en helpt om tegelijkertijd een lymfedrainage uit te voeren.2

2. Daarna volgt de vochtbehandeling met fijne huidpolijsting. Die reinigt de huid verder en hydrateert ze krachtig. De polijstende kop geeft de huid een mooie uitstraling en maakt ze glad

 
Aquarenew 1 behandeling  (complete gelaatsverzorging) 75€
Kuur Aquarenew – 4 gelaatsbehandelingen (1x/week) 280€
Kuur Aquarenew + LED – 4 gelaatsbehandelingen (1x/week) 380€

 

 

SKIN BOOSTER NANOTECHNOLOGIE

 

Mediderma is een vooruitstrevend medisch-cosmetisch merk met een aanbod voor elke esthetische professional.

Het assortiment bevat cosmetische oplossingen om op een niet-invasieve manier resultaten te behalen op vlak van anti-ageing van gelaat nl rimpelvulling, huidversteviging,hydratatie,pigmentverblekend… Wat Mediderma echter nog steeds uniek op de wereldmarkt maakt is de mogelijkheid om sterke anti-ageing ingrediënten en zelfs peels door middel van nanotechnologie in de huid te brengen. Dit laat toe om formules met veel lagere concentraties te creëren, met minder irritaties e.d. tot gevolg, maar met een even goed resultaat en meer comfort voor de klant!

Intense research wordt in de labo’s van Mediderma uitgevoerd, wat moet beantwoorden aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor er voortdurend nieuwe producten – met bewezen resultaat – worden ontwikkeld voor de groeiende dermatologische en cosmetische markt.

 
Skin Booster behandeling met Nanomasker 60′ 91€
Skin Booster behandeling met Nanomasker + LED 60′ 116€
Skin Booster kuur 5 weken (2x/week) 705€

 

NANOPORE MICRONEEDLING

 

NANOPORE Stylus is een electrisch microneelding toestel. Het stimuleert en herstelt het huidcollageen via intercellulaire communicatie therapie.

NANOPORE elektrische microneedling van Dr. Serrano kan tot 1500 microkanalen/cm² per seconde in de huid maken en dit met een minimaal epidermaal trauma. In combinatie met een aangepaste cocktail van growth factors, stimuleert en herstelt het huidcollageen via intercellulaire communicatietherapie en heeft een minimale downtime.

 
Nanopore microneedling (met vitamine cocktail) 30′ 141€
Nanopore microneedling (met vitamine cocktail) + LED 60′ 166€
Nanopore microneedling (met vitamine cocktail) + Nanomasker + LED 60′ 237€
Nanopore microneedling + LED kuur 6 maand (1x/maand) 936€
Nanopore microneedling + Nanomasker + LED kuur 6 maand (1x/maand) 1272€

 

LED

 

Deze lamp is momenteel het nieuwste toestel op de markt op gebied van anti- huidveroudering. Door middel van onder een rode of IR lamp te liggen zie je een opmerkelijke verbetering van de huid. De huid straalt meer, de rimpels verminderen, je krijgt een frissere look. Het LED licht zorgt voor een verhoogde beweging van de celactiviteit, dat zorgt voor een betere transport van de actieve bestandelen. Wat leidt tot verbetering van de huid en rimpel vermindering. Verder wordt deze lichttherapie ook gebruikt voor de behandeling van huidverslapping, grove poriën; acne, psoriasis en wondheling. LED licht bevat géén UVA, géén UVB en is geen laser. Waardoor het gebruik van het LED licht NIET schadelijk is! Alle resultaten zijn wetenschappelijk bewezen en hebben een medische achtergrond. Elk huidtype kan met de LED behandeld worden, zelfs de meest gevoelige. LED licht is compatibel met de bestaande huidverjongingstechnieken zoals Botox,IPL,Laser resulfacing zoals ooglidcorrecties. De wonden genezen sneller en het effect ervan wordt verlengt.

Het effectieve resultaat na een kuur zie je na drie maanden. Indien je maandelijks onder de lamp gaat bekom je hetzelfde resultaat maar het duurt gewoon iets langer.

 
Led therapie 20′ 35€
Led kuur 10 beurten + 1 gratis 350€