SPECIEFIEKE BEHANDELINGEN

SKIN BOOSTER

Mediderma is een vooruitstrevend medisch-cosmetisch merk met een aanbod voor elke esthetische professional.

Het assortiment bevat cosmetische oplossingen om op een niet-invasieve manier resultaten te behalen op vlak van anti-ageing van gelaat nl rimpelvulling, huidversteviging,hydratatie,pigmentverblekend… Wat Mediderma echter nog steeds uniek op de wereldmarkt maakt is de mogelijkheid om sterke anti-ageing ingrediënten en zelfs peels door middel van nanotechnologie in de huid te brengen. Dit laat toe om formules met veel lagere concentraties te creëren, met minder irritaties e.d. tot gevolg, maar met een even goed resultaat en meer comfort voor de klant!

Intense research wordt in de labo’s van Mediderma uitgevoerd, wat moet beantwoorden aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor er voortdurend nieuwe producten – met bewezen resultaat – worden ontwikkeld voor de groeiende dermatologische en cosmetische markt.

NANOPORE MICRONEEDLING

NANOPORE Stylus is een electrisch microneelding toestel. Het stimuleert en herstelt het huidcollageen via intercellulaire communicatie therapie.

NANOPORE elektrische microneedling van Dr. Serrano kan tot 1500 microkanalen/cm² per seconde in de huid maken en dit met een minimaal epidermaal trauma. In combinatie met een aangepaste cocktail van growth factors, stimuleert en herstelt het huidcollageen via intercellulaire communicatietherapie en heeft een minimale downtime.

LED

Deze lamp is momenteel het nieuwste toestel op de markt op gebied van anti- huidveroudering. Door middel van onder een rode of IR lamp te liggen zie je een opmerkelijke verbetering van de huid. De huid straalt meer, de rimpels verminderen, je krijgt een frissere look. Het LED licht zorgt voor een verhoogde beweging van de celactiviteit, dat zorgt voor een betere transport van de actieve bestandelen. Wat leidt tot verbetering van de huid en rimpel vermindering. Verder wordt deze lichttherapie ook gebruikt voor de behandeling van huidverslapping, grove poriën; acne, psoriasis en wondheling. LED licht bevat géén UVA, géén UVB en is geen laser. Waardoor het gebruik van het LED licht NIET schadelijk is! Alle resultaten zijn wetenschappelijk bewezen en hebben een medische achtergrond. Elk huidtype kan met de LED behandeld worden, zelfs de meest gevoelige. LED licht is compatibel met de bestaande huidverjongingstechnieken zoals Botox,IPL,Laser resulfacing zoals ooglidcorrecties. De wonden genezen sneller en het effect ervan wordt verlengt.

Het effectieve resultaat na een kuur zie je na drie maanden. Indien je maandelijks onder de lamp gaat bekom je hetzelfde resultaat maar het duurt gewoon iets langer.

Skin Booster behandeling met Nanomasker 60′ 85€
Skin Booster behandeling met Nanomasker + LED 60′ 110€
Nanopore microneedling (met vitamine cocktail)  30′ 125€
Nanopore microneedling (met vitamine cocktail) + LED  60′ 160€
Nanopore microneedling (met vitamine cocktail) + Nanomasker + LED 60′ 225€
Led therapie 20′ 35€