MILLA D’OPIZ BEHANDELINGEN

Mila d’Opiz staat voor Zwitserse natuurcosmetica op topniveau. Dit bedrijf scant de markt voortdurend op vlak van de laatste nieuwe ontwikkelingen en ingrediënten, waardoor zij erin slagen voorloper in plaats van volger te zijn. Zo waren zij de eerste om een crème met appelstamcellen te creëren, een ingrediënt dat je in de markt van vandaag vaak in cosmetica terugvindt.

Het volledige programma (gelaat en lichaam) biedt voor elk huidtype en elk huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat, zodat er steeds een resultaat naar ieders tevredenheid wordt bereikt. De producten garanderen zowel bij salongebruik als in de verkoop een meer dan uitstekend rendement en geven de absolute zekerheid dat u het beste biedt dat er op de markt ontwikkeld wordt.

Het Mila d’Opiz aanbod bestaat uit gelaatsverzorging voor elke persoon tussen 12 en 99+ jaar, met eender welk huidtype of huidprobleem. Speciale vochtcomplexen, vitamine complexen, anti-ageing ingrediënten,… Mila d’Opiz biedt voor elk wat wils, ook op vlak van texturen, geuren en kleuren ! Daarnaast werd het aanbod ook vervolledigd met een bodylijn, zonnecosmetica, heren verzorging en specials voor prachtige resultaten in de verzorgingscabine.

Schoonheidsinstituut Elke
Hydro Boost/Sensitive/skin clear 60′ 66€
Treathment Care (mannen) 60′ 71€
Vitamine Boost VIT C 60′ 76€
Detox Behandeling Osmose 60′ 76€
Lifting Care 60′ 81€
Collageen Behandeling 75′ 86€
Algi Twin Behandeling 75′ 86€
Hyaluron Behandeling 75′ 86€
Truffle Osmose Behandeling 75′ 91€
Caviar Behandeling 75′ 96€

Gelaatsverzorging kan uitgebreid worden met:

LED-THERAPIE – kostprijs gelaatsverzorging + Led voordeelprijs 25,00€ (voordeel klant 10€)
AQUARENEW (hydrabrasie) – kostprijs gelaatsverzorging + Aquarenew 30,00€